Contact

Deze website is samengesteld door Frank Clevers (1956), woonachtig in Maastricht, van beroep dagbladjournalist (1976 - heden) bij Dagblad De Limburger.

Hij is schaakvrijwilliger sinds 1972, oprichter van meerdere schaakverenigingen in Limburg en bestuurlijk actief (geweest) zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Voorts was hij bijna 20 jaar (1996 – 2015) redacteur van de wekelijkse schaakrubriek in Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad; hij redigeerde in totaal precies 1.000 schaakrubrieken. Deze rubrieken zijn beschikbaar via deze hyperlink

Momenteel is hij nog actief als webmaster van de Limburgse Schaakbond en lid van het organisatieteam van het jaarlijkse internationale toernooi Limburg Open in Maastricht.

Frank Clevers is enkele malen onderscheiden: erelid schaakvereniging De Witte Dame Grubbenvorst (1983), erelid Limburgse Schaakbond (2005), erevoorzitter Limburgse schaakbond (2015), Lid van Verdienste Koninklijke Nederlandse Schaak Bond (2015), Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (2017).

Met de samensteller kan contact worden opgenomen via onderstaand formulier.

 

Contactformulier

Uw contactgegevens
Met dit contactformulier kunt u een vraag stellen, een opmerking plaatsen. Vult u a.u.b. onderstaande velden in en klik op verzenden. Alle velden gemarkeerd met (*) zijn verplichte velden. Ik zal proberen om binnen 5 werkdagen te reageren.
Ongeldige invoer, vul a.u.b. uw voornaam in.
Ongeldige invoer, vul a.u.b. uw tussenvoegsel(s) in.
Ongeldige invoer, vul a.u.b. uw achternaam in.
Ongeldige invoer, vul a.u.b. een (geldig) e-mailadres in.
Ongeldige invoer, vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
Uw vraag/verzoek

39/5000

Ongeldige invoer, vul hier uw vraag of verzoek in.
Ongeldige invoer, u dient akkoord te gaan met de privacyverklaring
Invalid Input